je haar manipuleren

Het reinigen van je haar is erg belangrijk, maar toch willen de meeste mensen liever geen shampoo gebruiken. Zo zijn er verschillende andere methoden die je kan gebruiken om je haar te reinigen. Je kan gewoon gaan voor een conditioner die online te verkrijgen is op Megorgeous of u kunt kiezen voor een meer natuurlijke methode. Onderstaande methodes kunt u gebruiken in plaats van shampoo en ze doen zeker wonderen voor uw haar!

Appelcider azijn

Apple cider azijn is het beste tot nu toe voor je haar en je kunt het ook na je shampoo gebruiken. Nadat je je haar hebt gewassen met shampoo kun je de azijn gemengd in water gebruiken voor je haar en hoofdhuid en vervolgens uitspoelen.
Ook helpt deze methode om de ph-waarde van je hoofdhuid te behouden en bevat het antibacteriële eigenschappen wat belangrijk is voor de hoofdhuid.

Baking Soda

Baking soda kan ook worden gebruikt voor het reinigen van je haar in plaats van een shampoo.
Heel simpel; neem gewoon 2 eetlepels baking soda en meng het in een kopje warm water en vervolgens aanbrengen op je hoofdhuid. Laat het enkele minuten intrekken en vervolgens uitspoelen. Het helpt bij het scrubben van de hoofdhuid waardoor de hoofdhuid niet meer vettig zal zijn en problemen zoals schilfers ook zullen verdwijnen.

Bentoniet klei

Bentoniet klei is de beste exfoliator en het helpt bij het reinigen van uw poriën en elke vorm van product opbouw ook. Je hoeft alleen deze klei op je hoofdhuid aan te brengen en als het eenmaal droog is kun je het uitspoelen. Dit zal je hoofdhuid beter dan elke andere methode reinigen. Je kan het ook gebruiken in combinatie met appelazijn om betere resultaten te krijgen.

(14) Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.